Selma Groenewegen is een ervaren recruitment consultant van technische vakspecialisten en (project)managers in een klantgerichte omgeving. Zij zoekt en vindt de professional die u nodig heeft.

Selma heeft een MSc achtergrond enkele jaren ervaring als consultant bij een ingenieursbureau. Sinds 2003 werkt zij als recruitment consultant en in 2012 heeft zij GroenewegenWijsman opgericht.

Zij richt zich op het discreet benaderen van technisch specialisten en (project)managers in een klantgerichte omgeving. De kandidaten hebben een technische achtergrond; van civiele techniek, werktuigbouw, elektrotechniek en chemische technologie tot milieu, ruimtelijke ordening en veiligheid.

De kracht van Selma is dat zij plezier heeft en succesvol is in het precies achterhalen van de details van het door u gezochte profiel en het op zeer discrete wijze benaderen van de gezochte professional. Door goed te luisteren en dóór te vragen vindt zij de juiste kandidaat voor haar specifieke opdrachtgever(s).

Als coach richt Selma zich erop met u te achterhalen waar uw achtergrond, competenties, ambities en privé leven de match vinden met uw huidige of toekomstige baan. De balans van het geheel legt de basis voor een succesvolle loopbaan.